Jose Mourinho için Premier Lig iddiası

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun Everton'ın yeni teknik direktörü olabileceği iddia edildi. Football Insider'a göre, Mourinho, kulübün devralınması sürecinde Sean Dyche'nin yerine geçmek için adaylar arasında.

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho’nun, Everton’ın teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia edildi. 

İngiltere'den gelen haberlere göre, Portekizli teknik adamın, Sean Dyche'nin görevine son verilmesi durumunda Everton için güçlü bir seçenek olabileceği öne sürülüyor. Football Insider'da yer alan bilgilere göre, kulübün devralınması sürecinde, Mourinho'nun Everton'da teknik direktörlük için ismi geçiyor.

Amerikalı iş insanı Dan Friedkin'in, Everton'ın yüzde 94'lük hissesini satın almak için mevcut sahibi Farhad Moshiri ile anlaşmaya vardığı bildirildi. Kulüp sahipliğinde bu değişim sonrası, teknik direktör değişikliğinin de gündeme geleceği belirtiliyor.

Everton'da Mourinho dışında Graham Potter’ın adı da geçiyor; ancak taraftarlar, Potter’ın atanmasına sıcak bakmadıkları ifade ediliyor. Şu anki durum itibarıyla Everton, Premier Lig'de 6 hafta geride kalmışken, topladığı 4 puanla 16. sırada yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.