"Jose Mourinho transferi sadece rakiplerin değil, Sayın Aziz Yıldırım’ın da dengesini bozdu"!

Ali Koç resmen uyardı: "Jose Mourinho transferi sadece rakiplerin değil, Sayın Aziz Yıldırım'ın da dengesini bozmuş olacak ki son söylemleri kabul edilebilir değil." Fenerbahçe başkanı Ali Koç yepyeni bir aciklama ile gündemde..

Ali Koç: "Jose Mourinho'nun transferi sadece rakiplerin değil Sayın Aziz Yıldırım'ın da dengesini bozdu ve son açıklamaları kabul edilemez."

Ali Koç Fenerbahçe ve Jose Mourinho hakkında açıklamalarına devam etti! Sadece rakiplerinin değil Aziz Yıldırım dahil pek çok isme Jose Mourinho'nun ağır geldiğini savunmuş oldu.

Fenerbahçe başkanlığı ve başkan adayı olan Ali Koç açıklamalarına yer verirken yeni teknik direktörün  büyük yankı uyandırdığını da söyledi. Aziz yıldırım'ın ifadelerinin tamamen yanlış ve haksız olduğunu savunan Ali Koç yeni teknik direktörün bütün dengeleri değiştireceğini söyledi! 

Fenerbahçe kulübü genel başkanı olan Ali Koç yeni adaylık serüveninde de Aziz Yıldırım ile rakip! Yeni teknik direktörü savunan ve onun bütün dengeleri değiştireceğine inanan Fenerbahçe kulübü genel başkanı Ali Koç, Aziz yıldırım'ın daha fazla direnmemesi gerektiğini de savundu!

ALİ KOÇ ŞUNLARI SÖYLEDİ; 

Ali Koç: "Jose Mourinho'nun hamlesi sadece rakiplerin değil Sayın Aziz Yıldırım'ın da dengesini bozdu ve son açıklamaları kabul edilemez."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.