Jose Mourinho'dan "basın toplantısı" açıklaması: "Bana saygısızlık yapıldı"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, derbi sonrası basın toplantısına katılmamasıyla ilgili 70 dakika beklediğini ve saygısızlık yapıldığını belirtti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, derbi sonrası basın toplantısına katılmamasıyla ilgili olarak kendisine saygısızlık yapıldığını ifade etti. "70 dakika bekledim ama basın toplantısına giremedim. Deplasman takımı olduğumda ilk olarak ben girerim; Göztepe'de, Rize'de ama 70 dakika bekleyemem," dedi.

Mourinho, basın toplantısına katılmama nedenini açıklarken, "Bu problemin sorulmasına mutlu oldum. 24 yıllık kariyerimde hiç basın toplantısından kaçmadım, özellikle mağlubiyetten sonra. Gazetecilerden ve sorularından korkmuyorum. Bu durum ilk defa olmuyor; ligin ilk maçından beri söyledim. Bir basın toplantısı için 75 dakika beklemenin mantığı yok. Maç biter bitmez rakip hocayı tebrik ettim ve direkt flaş röportaja gittim. Basın toplantısı için 70 dakika bekledim, ama içeri girmeme izin verilmedi. Bunu anlayamıyorum. Deplasman takımının teknik direktörünün önce konuşmasını anlıyorum, ama biz aynı şehrin takımıyız. Belirli bir süre sınırı olması gerek. 70 dakika beklemek saygısızlık. Saygısızlık yapılan kişi benim," ifadelerini kullandı. 

Ayrıca, "Cumartesi başladık, pazar bitti" diyerek durumu esprili bir dille de dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.