Jose Mourinho'dan deprem etkisi yaratacak karar!

Jose Mourinho, depremi! Son dakika! Bu deprem çok konuşulur! Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi'ndeki Lugano karşılaşmasına saatler kala 9 oyuncunun biletini kesti.

UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri 2. turunda sezonun ilk maçını yarın akşam İsviçre kulübü Lugano ile oynayacak olan Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho, F.Bahçe açısından sonuçları olacak bir karar verdi.

Yeni sezonda Süper Lig'de iddialı olmayı ve Jose Mourinho liderliğindeki Şampiyonlar Ligi gruplarına bilet almayı hedefleyen Fenerbahçeli futbolcuların listesi açıklandı.
Mavi-sarılı takımın deneyimli teknik direktörü Mourinho'da Cengiz Ünder, Samet Akaydın, Levent Mercan, Luan Peres, Miguel Crespo, Miha Zajc, Emre Mor, Burak Kapacak ve Umut Nayir yer almadı.

Portekizli teknik adam, taraftarları hayran bırakan kulübe, F.Bahçe tarihinin en pahalı transferleri olan Levent Mercan ve Cengiz Ünder'i dahil etmeyi başaramadı.

Jose Mourinho'nun adı geçen 23 ismi şöyle:

Dominik Livakovic, İrfan Ikanete Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandavef Ryan Kent Rodrigues, Sebastian Szymanski, uz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin.

Mavi-sarılı takımın maça 24 saat kala 2 oyuncu değiştirme hakkı bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.