Jose Mourinho'dan Nadal'a veda mesajı: “Seni özleyeceğim efsane”

Rafael Nadal, 22 Grand Slam zaferiyle dolu tenis kariyerine son verdiğini açıkladı. Efsane tenisçiye, Jose Mourinho gibi birçok isim veda etti. Mourinho, “Seni özleyeceğim efsane. Böyle harika bir tarih yazdığın için tebrikler” ifadeleriyle Nadal'a duyduğu saygıyı dile getirdi.

Rafael Nadal, 22 Grand Slam zaferiyle dolu kariyerine son verdiğini duyurdu. Efsane tenisçiye veda eden isimlerden biri de Jose Mourinho oldu, duygusal bir mesaj paylaştı.

Rafael Nadal, 22 Grand Slam zaferiyle dikkat çeken tenis kariyerine son verdiğini açıkladı. Bu önemli kararının ardından, efsane tenisçiye veda eden isimlerden biri de ünlü teknik direktör Jose Mourinho oldu.

MOURİNHO'DAN DUYGUSAL VEDA


Jose Mourinho, Nadal’a yönelik duygusal bir paylaşımda bulunarak, "Seninle çok maç oynadım, çok puan ve zafer için savaştım. Seni özleyeceğim efsane. Böyle harika bir tarih yazdığın için çok tebrikler" ifadelerini kullandı.

NADAL'IN VEDA MESAJI


Son yıllarda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle eski formundan uzak kalan Nadal, sosyal medya hesabından yayımladığı video mesajında, "Profesyonel tenisi bıraktığımı size bildirmek için buradayım. Gerçek şu ki zor seneler geçirdim, özellikle de son iki yıl. Artık sınırlamalar olmaksızın oynayabildiğimi düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Mourinho'nun paylaşımı:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.