Jose Mourinho'dan olay sözler "Türkiye'de yalnız Galatasaray kart görmüyor"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Alanyaspor maçının ardından Galatasaray hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Alanyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında Galatasaray hakkında dikkat çekici bir iddiada bulundu. 

Mourinho, şu şekilde konuştu:

"Umarım bu sezon 50'den fazla maç oynarız. Böyle olmasını bekliyorum ve düşünüyorum ki, bu durumda takıma ve tüm oyunculara ihtiyaç duyacağız. Sezon içinde sakatlıklar ve kart cezaları yaşanabiliyor. Türkiye'de yalnızca Galatasaray'ın kart görmediğini, diğer takımların ise bu durumu yaşadığını görüyoruz.

Ayrıca, milli aralar sonrası oyuncular genelde kötü dönebilir. Bu durumu önlemenin en etkili yolu rotasyon yapmaktır. Ön bölgede Tadic, Dzeko ve Maximin ile maça başladık, ardından İrfan Can, Nesyri ve Cenk sahaya girdi. Bu çeşitliliğimiz mevcut. Ancak orta sahada bazı eksikliklerimiz vardı. Krunic ve Zajc benim stratejime uymadığı için orada sıkıntı yaşadık. Şu anda o bölgeye yeni oyuncular alıyoruz.

Amrabat için İsmail ya da Fred'in pozisyonu konusunda kesin bir şey söyleyemeyiz, çünkü biz 3 orta saha oyuncusuyla oynuyoruz. İyi bir kadromuz olacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.