Jose Mourinho'dan sağ bek talebi

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho'nun isteği üzerine sağ bek Kieran Trippier için transfer çalışmalarına başladı. Newcastle United'da forma giyen 34 yaşındaki oyuncunun durumu, Milan ve Atalanta gibi rakiplerin ilgisiyle birlikte dikkat çekiyor.

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho'nun talebi üzerine sağ bek pozisyonu için transfer harekâtına başladı. Sarı-lacivertliler, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United’da forma giyen Kieran Trippier ile ilgileniyor. Transfer dönemi sona erse de, Fenerbahçe yönetimi devre arası hazırlıklarına erkenden başlamış durumda.

Mourinho, son Galatasaray mağlubiyetinin ardından takımı yeni bir başlangıç yapmaya teşvik ederken, yönetim de teknik adamın kadro ihtiyaçlarını dikkatle izliyor. Trippier, deneyimli bir sağ bek olarak Fenerbahçe'nin şampiyonluk hedeflerine katkı sağlayabilir. İngiliz basını, Fenerbahçe'nin bu transferde en kuvvetli aday olduğunu bildiriyor.

Ancak, Trippier için Milan ve Atalanta gibi rakiplerin de devrede olduğu belirtiliyor. 34 yaşındaki oyuncunun bu sezon Premier Lig’de yalnızca 3 maçta forma giymesi, Fenerbahçe'nin onunla ilgisini artırıyor. Trippier, kendisine yapılacak olan teklifleri değerlendirmeye almış durumda. Fenerbahçe'nin bu transferde başarılı olup olmayacağı merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.