Jose Mourinho'dan tarihi protestosu hakkında açıklama geldi

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor'u 2-0 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, maç sonrasında bazı açıklamalarda bulunmuş oldu.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor'u 2-0 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, maç sonrasında bazı açıklamalarda bulundu.

Mourinho, bir soru üzerine, "Ofsayt değildi. Sol bek pozisyonuna baktığımızda Dzeko ofsaytta değil. Bu pozisyon netti." dedi.

Szymanski hakkında övgü dolu sözler sarf eden Mourinho, "Szymanski, harika oynamasa bile takıma büyük katkı sağlıyor. 90 dakika boyunca baskıyı sürdürebilen, savunmanın arkasına koşular atan bir oyuncu. Bizim için her zaman çok önemli. Her maçta, her dakikada sahada olduğu için bazen yorgun gözükebilir ama bizim için vazgeçilmez biri." ifadelerini kullandı.

Zirveye ne zaman ulaşacaklarına dair yöneltilen bir soruya tepki gösteren Portekizli teknik adam, "Her maç aynı soruyla karşılaşıyoruz. Ne zaman zirveye çıkacaksınız, gelişiminiz nasıl gibi. Bu sorunun yanıtını veremem. Çok çalışmamız gerekiyor. Her şeyin elinizi şıklatarak olacağını düşünmeyin. Herkes hızlı bir sonuç istiyor ama futbol böyle değil; istikrar gerekiyor." şeklinde konuştu.

VAR hakemlerine yönelik eleştirilerde bulunan Mourinho, "Zor bir maçtı. Alex iyi bir takım kurmuştu ve sert bir rakipti. Ancak zorluk çekenler VAR hakemleriydi; 5 saniyede karar verdiler. Stadyum çok sıcaktı ve hava akışı yok gibiydi." dedi.

Son olarak, yaklaşan ara hakkında da konuşan Mourinho, "Derbiden sonra oynadığımız iki maçı kazandık. Twente maçından sonraki maç için uzun bir ara var. Bu arada kızımın düğünü olacak." ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.