Jose Mourinho'dan Victor Osimhen açıklaması "Onu düşünmeden alırdım"

Galatasaray, Napoli'den Victor Osimhen'i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Bu transfer sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Osimhen hakkındaki sözleri yeniden gündeme geldi.

Galatasaray, Napoli'den Victor Osimhen'i kadrosuna katarak önemli bir transfere imza attı. Bu gelişme, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Osimhen hakkındaki önceki açıklamalarını yeniden gündeme getirdi. Mourinho, genç futbolcuyu Didier Drogba ile kıyaslayarak dikkat çekici yorumlarda bulundu.

Galatasaray, Napoli'den Victor Osimhen'i kadrosuna katmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Bu büyük transferin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Osimhen ile ilgili daha önceki sözleri yeniden gündeme geldi.

DROGBA'YA BENZETTİ


Mourinho, Osimhen'i Didier Drogba'ya benzeterek yaptığı açıklamada, "Osimhen, Drogba'ya benziyor ama Didier kendini asla yere atmazdı. İtalya'da buna tolerans gösteriliyor. Eğer İngiltere'ye giderse, bu konuda değişim yaşamak zorunda kalacak." ifadelerini kullanmıştı.

"PARASI OLAN KULÜPTE ONU ALIRDIM"


2023 yılının Ocak ayında basına verdiği bir röportajda Mourinho, Osimhen için "Çok parası olan bir kulüpte olsam, düşünmeden Osimhen'i alırdım." diyerek genç futbolcuya olan hayranlığını dile getirmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.