Jose Mourinho'nun beğendiği hakem Mehmet Türkmen konuştu

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Alanyaspor maçı sonrası 32 yaşındaki hakem Mehmet Türkmen'i övdü. Mourinho, "30 yaşında, üst seviye bir hakem," dedi.

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, Alanyaspor ile oynadıkları maç sonrasında 32 yaşındaki genç hakem Mehmet Türkmen'i tebrik etti. Mourinho, "Hakem 30 yaşında ve gerçekten üst seviyede. Kendisine tebriklerimi iletiyorum," sözleriyle Türkmen'in performansını övdü.

Bu iltifat üzerine Mehmet Türkmen, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu. Mourinho'nun futbol dünyasında önemli bir figür olduğunu belirten Türkmen, "Jose Mourinho, dünya futbolunun en büyük isimlerinden biri. Onun gibi birisinden güzel sözler duymak herkesi mutlu eder. Sadece Mourinho'dan değil, Türk futbolunun birçok isminin de benimle ilgili olumlu yorumlar yapması beni son derece memnun ediyor. O 90 dakikayı bu insanlar ile paylaşmak gerçekten güzel bir deneyim. Hayranlıkla izlediğim futbolcuların şimdi teknik direktörlük yapması beni etkiliyor. Onların da benimle sahayı paylaşmaları, benim için çok keyifli," şeklinde konuştu.

Hedefleriyle ilgili sorulan soruda ise Türkmen, Türk hakemliğini dünya futbolunda temsil etme arzusunu dile getirdi. "Hakem olarak Türk hakemliğini, ailemi ve arkadaşlarımı uluslararası alanda temsil etmek istiyorum. Bunun için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Özel fizyoterapistlerle, psikologlarla ve kondisyonerlerle birlikte çalışarak kendimi geliştiriyorum. Dünya futbolunda Türk hakemliğinin de bir yeri olmasını istiyorum. Şampiyonlar Ligi finali ve Dünya Kupası finali yönetmeyi çok isterim," dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.