Jose Mourinho’nun ekibinde şok ayrılık: Sadece 3 ay görev yaptı!

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Mourinho'nun ekibinde dikkat çeken bir ayrılık yaşandı. Portekizli teknik adamın ekibinde yer alan Michele Salzarulo, yalnızca 3 ay görev yaptıktan sonra ayrılma kararı aldı. Bu gelişme, takımın geleceği açısından önemli bir değişim olarak değerlendiriliyor.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı 3-1'lik mağlubiyetinin ardından takımda önemli bir gelişme yaşandı. Teknik Direktör Jose Mourinho'nun ekibinde bulunan analiz sorumlusu Michele Salzarulo, ayrılma kararı aldı. Salzarulo’nun bu kararı, ailesel nedenlerden kaynaklandığı belirtilirken, Portekizli teknik adam Mourinho'nun da bu duruma onay verdiği öğrenildi.

Yapılan görüşmeler sonucunda, Salzarulo’nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi. 41 yaşındaki İtalyan antrenör, Temmuz 2021'de Roma Kulübü'nde Jose Mourinho ile birlikte çalışmaya başladıktan sonra, bu sezon Fenerbahçe’ye de Mourinho ile birlikte katılmıştı. Ancak, Salzarulo’nun Fenerbahçe'deki görev süresi ortalama üç ay gibi kısa bir süreyle sınırlı kaldı. 

Michele Salzarulo'nun ayrılığı, futbol dünyasında dikkat çekerken, Fenerbahçe’nin bu süreçten nasıl etkileneceği merak konusu oldu. Mourinho'nun ekibindeki bu değişim, takımın geleceği açısından önemli bir dönüm noktası olabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.