Jose Mourinho'nun ilk uyarısı net: "Bir dakika bile geç kalırsanız antrenmana katılamazsınız!"

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, takımıyla birlikte ilk antrenmana çıktı. Sky Sports muhabiri Yusuf Kenan, Mourinho'nun futbolcuları disiplin konusunda uyardığını aktardı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, takımıyla birlikte ilk antrenmana çıktı. Sky Sports muhabiri Yusuf Kenan, Mourinho'nun futbolcuları disiplin konusunda uyardığını belirterek, "Bir dakika bile geç kalırsanız, benimle antrenman yapamazsınız" dediğini aktardı.

Transferler konusunda da bilgi veren Kenan, Mourinho'nun bir forvet, bir stoper ve bir de 6 numara istediğini açıkladı. Stoper mevkiinde iki hamle yapılacağını belirten Kenan, bu hamlelerden birinin Çağlar Söyüncü, diğerinin ise Victor Lindelöf olabileceğini söyledi. Ayrıca Osterwolde, Osayi ve Ferdi gibi oyunculara teklifler olduğunu, bazı oyuncuların ise takımdan ayrılacağını ifade etti. Mourinho'nun takım kalitesinin düşmesine izin vermek istemediğini vurgulayan Kenan, Fenerbahçe'nin alternatifleri hazır tuttuğunu da ekledi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.