Jose Mourinho'nun Polonyalı genç yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor! Szymanski aracı!

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Jose Mourinho'nun Polonyalı genç yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor! Szymanski aracı oldu.

Bu sezon Süper Lig şampiyonluğunu Galatasaray'a kaptıran F.Bahçe, gelecek sezonun kadrosunu planlamaya başladı. Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmayı hedefleyen sarı-denizli ekip, Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho'nun yönetimi altında başarıya ulaşmayı hedefliyor. Son transfer konuşmaları taraftarları heyecanlandırdı. Mourinho'nun Polonyalı genç yıldızı F.Bahçe'ye geldi! Szymanski komisyoncu oldu. Resmi teklif yapıldı, iyi şanslar.

MOURİNHO'NUN GENÇ POLONYA YILDIZI FENERBAHÇ'A GELİYOR! SZYMANSKI'NİN TARAFI


FENERBAHÇE TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLADI. PORTEKIZLI ÇALIŞTIRICI JOSE MOURINHO'NUN YÖNETIMINDE BAŞARI ARAYAN SARI LACIVERTLI EKIP, SÜRPRIZ BIR TRANSFERE IMZA ATMAYA HAZIRLANIYOR. FOTOMAÇ'IN HABERINE GÖRE F.BAHÇE, ROMA'DA FORMA GIYEN POLONYALI YILDIZ NICOLA ZALEWSKI'YI YAKALADI.

Polonya-Türkiye karşılaşmasının ardından Szymanski bir soruyu yanıtladı: "Zalewski bana Jose Mourinho'nun çok iyi bir teknik direktör olduğunu söyledi. Zalewski'yi F.Bahçe'ye getirmek isterdim ama tabii ki bu bir şaka dedi.

Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki sol kanat oyuncusunu Polonya Milli Takımı'ndan gündemine aldığı iddia edildi. 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Romalı futbolcunun, satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gönderilebileceği yönünde söylentiler var.

 

Bu sezon Roma formasıyla 33 resmi maça çıkan Zalewski, 3 asist yaptı. Genç futbolcunun piyasa değeri 12 milyon euro..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.