JPMorgan, Sabancı Holding İçin Hedef Fiyatını Yükseltti

JPMorgan'ın yaptığı son değerlendirmeye göre, Sabancı Holding için hedef fiyat 58,9 TL'den 142 TL'ye yükseltildi ve tavsiye "ağırlığını artır" olarak güncellendi. Ayrıntılı inceleme sonucunda yapılan hedef fiyat artışının sebeplerini ve 4. çeyrek bilanço tarihleri haberimizde...

JPMorgan, Sabancı Holding için hedef fiyatını 58,9 TL'den 142 TL'ye yükselterek, "ağırlığını artır" tavsiyesini güncelledi. Bankanın CEEMEA Equity Research bölümü tarafından yapılan araştırma notunda, Sabancı Holding'in cazip değerleme fırsatı sunduğu ve üretim varlıklarının detaylı bir incelemesinin yapıldığı belirtildi. Hedef fiyat artışının sebepleri ve değerlendirmeler notta detaylı bir şekilde açıklandı.

Araştırma notunda, Sabancı Holding hisselerinin mevcut Net Aktif Değer (NAV) üzerinden yüzde 32 iskonto ile işlem gördüğü ve 24E F/K oranıyla dikkat çekici bir değerlendirmeye sahip olduğu vurgulandı. Değer önerisinin, Sabancı'nın yatırımcılarının Akbank hisselerini piyasa değerinin neredeyse yarısı fiyatına alması veya Türkiye'nin en büyük özel enerji üretimi ve yenilenebilir enerji oyununu sıfır zımni değerle satın alması üzerine yapıldığı ifade edildi.

Ayrıca, JPMorgan'ın ağırlığını artır tavsiyesini tekrarladığı ve hedef fiyatı 142 TL'ye yükselttiği belirtilirken, 4. çeyrek bilanço tarihleri de paylaşıldı. Bu tarihler arasında Yapı Kredi, Aksigorta, Tav Havalimanları, Tofaş, Aksa Akirilik, Albaraka ve diğer birçok şirket bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Kafe ve restoranlarda bu ibareye rastlarsanız ödeme yapmayın!
Karpuz kelek çıkarsa tüketiciler 20 bin lira kazanabiliyor!
200 TL banknot 132 dolar ederken şimdi ise 6 dolara kadar geriledi
Çalışanın fazla mesaisine yasak geldi
Ev alacaklara haber: Konut fiyatlarının düştüğü bölgeler açıklandı