Justin Bieber ve Hailey Bieber’ın Bebek Sevinci

Justin Bieber ve eşi Hailey Bieber, ilk çocukları Jack Blues Bieber’ı kucaklarına aldı. Justin, bebeğinin tatlı bir ayak fotoğrafını Instagram'da paylaşarak, "HOŞ GELDİN JACK BLUES BIEBER" notunu düştü. Hayranlar isimlerinin uyumuna dikkat çekti, ünlüler çiftin bu mutlu anını kutladı.

Justin Bieber ve eşi Hailey Bieber, ilk çocukları Jack Blues Bieber’ı dünyaya getirdi. Müzisyen, bebeğinin tatlı bir ayak fotoğrafını Instagram'da paylaşarak mutluluğunu duyurdu.

Pop yıldızı Justin Bieber ve eşi Hailey Bieber, ilk çocuklarını dünyaya getirdi. 30 yaşındaki Kanadalı müzisyen, bebeğinin tatlı bir ayak fotoğrafını Instagram'da paylaşarak heyecan verici haberi duyurdu. Justin, gönderisini "HOŞ GELDİN JACK BLUES BIEBER" notuyla paylaştı.

Fotoğrafta Hailey Bieber'ın, bebeklerinin ayağını tutarken görüldüğü anlaşılıyor. Ünlü çiftin hayranları, Jack ve Justin'in isimlerinin baş ve son harflerinin aynı olduğuna hemen dikkat çekti.

Bir hayran "HOŞ GELDİN JACK BB" yorumunu yaparken, bir diğeri "Bu muazzam bir şey" şeklinde tepki gösterdi. Bieber’ın yapımcısı ve WetheBand’in basçısı Harv, "Hadi gidelim!! Onunla tanışmak için sabırsızlanıyorum!" şeklinde bir yorum yaptı. Ayrıca, medya fenomenleri Kylie Jenner ve Khloe Kardashian da çiftin bu mutlu anını kutlamak için paylaşımlarında bulundular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.