Kaan Urgancıoğlu, Yargı'da en zorlandığı sahneyi işte böyle anlattı!

'Yargı' dizisinde en zorlandığı sahneyi anlatan Kaan Urgancıoğlu, o anları adeta yaşadı! "Kaydı kestikten sonra Pınar (Deniz) ve Uğur (Aslan) ile birlikte otomobile oturduk, ağlamaya başladık" diyen ünlü oyuncu samimi itiraflarda bulundu!

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan "Yargı" dizisinde Ilgaz karakterini canlandıran Kaan Urgancıoğlu, Magazin D'ye konuk oldu.

Urgancıoğlu en çok bu bölümde zor anlar yaşadığını söyledi. içinde. Dizide Defne karakterinin ortadan kaybolduğunu belirterek, "Bu sahne bizi çok etkiledi. Operasyonun ardından Pınar (Deniz) ve Uğur, "Biz (Aslan) arabaya bindik ve ağlamaya başladık" dedi.

Urgancıoğlu ., şunları söyledi: "Normal hayatımda bazen bir şey söylediğimde Ilgaz'ın içimden çıktığını hissediyorum. Birine bir şeyi açıklamak istediğimde çok netim ve ne istediğimi biliyorum. "Bana Ilgaz'dan geldiğini hissediyorum" dedi.

"OĞLUMA BAKARKEN ZAMAN KAVRAMINI UNUTUYORUM"


Kaan Urgancıoğlu ayrıca oğlu Ardıç'la hayatının nasıl değiştiğini de anlattı. "Baba olmak nasıl bir şey?" diye sorulduğunda oyuncu, "Tarifi zordur. Geç saatlere kadar oturup izleyebilirim. Çünkü zaman kavramını yitiriyorum. Sessiz bir çocuktur. "Eşim Burcu'ya yardım etmeye çalışıyorum ama yardımcımız yok" diye yanıt verdi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

68. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Kazanan İsveç Oldu!
Ayşe Ateş eşi Sinan Ateş'in neden suikaste uğradığını ilk kez açıkladı
Vatandaşa kötü haber: Zam dalgası geliyor! Elektrik, doğal gaz, köprü ve otoyollara zam kapıda!
Sydney Sweeney, Christy Martin'in Ayak İzlerini Takip Edecek: Yeni Film Projesi!
Ankara Kalesi'nin Restorasyon Çalışmaları Havadan Görüntülendi