Kabataş Erkek Lisesi'nden de bildiri: Yüreği yeten Atatürk ilkelerinin dışına çıkar!

İstanbul Erkek Lisesi'nde öğrencilerin 'baskıcı ve yandaş' uygulamalarını perotesto etmek için okul müdürüne sırtlarını dönmesi ile başlayan teppki, dalga dalga üke geneline yayılıyor. Türkiye'nin geleneği olan en köklü...

İstanbul Erkek Lisesi'nde öğrencilerin 'baskıcı ve yandaş' uygulamalarını perotesto etmek için okul müdürüne sırtlarını dönmesi ile başlayan teppki, dalga dalga üke geneline yayılıyor. 

Türkiye'nin geleneği olan en köklü liseleri peş peşe bildiriler yayınlayarak gericiliğe karşı sesini yükseltirken Atatürk İlkelerine ve laikliğe bağlılık çağrıları yapıldı.

Son olarak da Kabataş Erkek Lisesi mezunlarından bir açıklama geldi. Kabataş Erkek Lisesi 94 mezunları adına yapılan açıklama şöyle:

KAMOYUNA DUYURU

41'' 2’46.77'' , 29'' 1’19.58 koordinatlarını verdiğimiz okulumuzda gücü, aklı, fikri ve zikri yeten varsa Atatürk İlke ve İnkilaplarının ayrıca mazide bıraktığımız 108 yılda oluşmuş Kabataş Erkek Lisesi örf ve adetlerinin dışına çıkabilir.

Okulumuzun mevcut idaresine ve okulumuzu temsil eden diğer oluşumlarına yapmış ya da yapmaya çalıştığı doğru işlerde desteğimizi esirgemekten kaçınmayacağımız gibi yanlış yapıldığını gördüğümüz tüm işlerde geçmişte olduğu gibi bundan sonra da izin vermeyeceğimizi bildiririz.

Saygılarımızla

K.E.L  94

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
"Temmuzda artış yapılmayacak"
Milli Emlak 400 Tarla ve Arsayı Satışa Çıkardı: Aylık Sigara Parasıyla Tarlanız Olabilir!
ABD'li çip şirketi Nvidia, İsrailli Run:ai'yi satın alacağını duyurdu