Kabataş yalancılarından İsmet Berkan Hürriyet'ten kovuldu!

İsmet Berkan'ın ayrılık haberini yazar Cem Küçük twitter adresinden şöyle duyurdu:"Aydın Doğan, İsmet Berkan'ı da kovmuş. Doğan'ın kendi şahsi tasarrufudur. Siyasi bir sebebi yok bu kovmanın. Doğan Grubu hakkında söylediklerim...

İsmet Berkan'ın ayrılık haberini yazar Cem Küçük twitter adresinden şöyle duyurdu:

"Aydın Doğan, İsmet Berkan'ı da kovmuş. Doğan'ın kendi şahsi tasarrufudur. Siyasi bir sebebi yok bu kovmanın. Doğan Grubu hakkında söylediklerim hep gerçek çıkmıştır. Bunu hala anlamayanlar kafasına bu hakikati soksun"

Küçük'ün bu paylaşımı üzerine Medyaradar'a konuşan İsmet Berkan "kovulma" olayını doğruladı.

"Evet Hürriyet'le yollarımızın ayrıldığı doğrudur. Bunun adına tam anlamıyla kovulma diyebilir miyiz bilmiyorum. Anlaşmalı bir şekilde saygılıca yol arkadaşlığımıza son verdik."

"Aydın Bey mi sizi gönderdi" şeklindeki soruya ise Berkan: "Sayın Aydın Doğan'la görüşmeyeli belki de en az 3 yıl olmuştur. Bu kararı kim neden verdi inan ben de bilmiyorum. " şeklinde karşılık verdi.

İsmet Berkan "Yazılarınızla ilgili bir sıkıntı mı sözkonusu oldu" şeklindeki soruyu, "Bunu ben de bilmiyorum. Detayları da Cem Küçük'e sorarsınız. Madem herşeyi biliyor. Herşey daha çok yeni. İlerleyen günlerde öğreneceğim. Hürriyet'i seviyordum, gazeteme ve karara da saygım sonsuz" diyerek cevap verdi.

KABATAŞ GÖRÜNTÜLERİNİ "İZLEMİŞTİ"

Berkan, Gezi direnişinde iktidar yanlısı medya tarafından ortaya atılan "Kabataş" yalanına destek verip, bir türlü ortaya çıkmayan görüntüleri izlediğini ileri sürmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı