Kabul etmezlerse 3 buçuk milyon Euro zarar edecekler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın Mehmet Ekici transferi konusundaki ısrarı, Kulüp yönetiminin kesenin ağzını biraz daha açmasına neden oldu. Fenerbahçe, Trabzonspor'un yıldız oyuncusu için verdiği 2 milyon Euro'luk...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın Mehmet Ekici transferi konusundaki ısrarı, Kulüp yönetiminin kesenin ağzını biraz daha açmasına neden oldu. Fenerbahçe, Trabzonspor'un yıldız oyuncusu için verdiği 2 milyon Euro'luk bonservis teklifini 2.75 milyon Euro'ya yükseltti.

Dick Advocaat, Medipol Başakşehirspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından, “Bu maçtan önce de uzun zamandır kadroya yeni eklemeler yapmamız gerektiğini söylüyordum. Hâlâ da aynı fikirdeyim. Bunun skorla ilgisi yok. Biz sadece bu sezonu değil, önümüzdeki sezonu da planlıyoruz'' açıklamasında bulunmuştu.

GÖZLER TRABZONSPOR'DA

Mehmet Ekici transferinde yaşanan bu gelişmenin ardından gözler Trabzonspor'a döndü. Ekici'yi Beşiktaş'a satmak isteyen Trabzonspor yönetimi eğer bu teklifi de kabul etmezse, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mehmet Ekici, bedelsiz olarak Trabzonspor'dan ayrılacak. Bu durumun gerçekleşmesi durumunda Bordo-Mavili kulüp 3 buçuk milyon Euro zarar etmiş olacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fatih Terim gitti şampiyon belli! Fatih Terim'in Ardından Başarı!
Yunanistan'da bu sezonun şampiyonu 80 puanla PAOK oldu!
Gaziantep’te derbi sonrası taraftarlar arasında çok çok büyük kavga çıktı!
Ali Koç'tan Dursun Özbek'e Gönderme!
Ali Koç, Dursun Özbek'in "delikanlıysan gel" sözlerine yanıt verdi!