Kaçıran Dizlerini Dövecek! TOKİ’nin 25 Şehirde Büyük Arsa Satışı Detayları Açıklandı!

TOKİ, 2-3 Ekim 2024 tarihlerinde 25 şehirde toplam 390 arsayı açık artırma ile satışa sunacak. İlgilenenler hem fiziksel hem de çevrim içi katılım sağlayabilecek.

TOKİ, mülk edinme hayali kuranlar için büyük bir fırsat sunuyor. İstanbul başta olmak üzere 25 farklı şehirde, toplamda 390 arsa açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak. Satışlar, 2-3 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek ve hem fiziksel hem de çevrim içi olarak katılım sağlanabilecek.

HANGİ İLLERDE SATIŞ GERÇEKLEŞECEK?

Arsa satışları, Adana, Antalya, Aydın, Denizli, Diyarbakır, İstanbul, Mersin, Muğla, Tekirdağ gibi büyük şehirlerin yanı sıra Amasya, Ankara, Batman, Bitlis, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Şanlıurfa ve Van gibi birçok ilde yapılacak. Satışlar İstanbul ve Ankara’da fiziksel olarak düzenlenecek, aynı zamanda çevrim içi olarak da katılım sağlanabilecek.

ÖDEME PLANI

Arsa alıcılarının, satın alacakları arsanın bedelinin yüzde 25’ini peşin olarak ödemesi gerekiyor. Kalan bakiye ise 48 ay vade ile ödenebilir. Bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin belirtilen tarihlerde açık artırmaya katılmaları ve gerekli teminatları yatırmaları gerekecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.