Kaçıranlar İçin Ek Süre: YKS Başvuruları Açıldı!

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, YKS başvuru tarihini kaçıranlar için geç başvuruların başladığını duyurdu. Geç başvurular 5-7 Mart tarihlerinde alınacak. Başvurular online veya ÖSYM başvuru merkezleri üzerinden yapılabilir. Geç başvuru ücreti her sınav için 442.50 TL.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy'nun duyurusuyla, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuru tarihini kaçıranlar için geç başvuruların kapıları aralandı. 5-7 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan bu ek süre, adaylara son şansı sunarken, online veya ÖSYM başvuru merkezleri üzerinden yapılabilen başvurularla ilgili detaylar da belirlendi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuru tarihini kaçıranlar için geç başvuruların başladığını duyurdu. Geç başvurular, 5-7 Mart tarihleri arasında alınacak. Başvurular, Aday İşlemleri Sistemi, ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması veya ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla yapılabilir. Geç başvuru ücreti her sınav için 442 lira 50 kuruş olarak belirlendi. YKS ise 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuru tarihini kaçıranlar için Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, geç başvuru fırsatının 5-7 Mart tarihlerinde sunulacağını duyurdu. Geç başvurular, Aday İşlemleri Sistemi, ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması veya ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla yapılabilir. Her sınav için geç başvuru ücreti 442 lira 50 kuruş olarak belirlendi. YKS ise 8-9 Haziran tarihlerinde düzenlenecek. Bu süreçte başvuru yapmayı düşünen adaylar için önemli bir hatırlatma niteliğinde.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Tüm çalışanları ilgilendiriyor: Sözleşmenizde bu madde varsa dikkat!
Elinde Türk lirası olanlar dikkat: Piyasa kahini Selçuk Geçer dolar için rekor seviyeyi açıkladı!
Altında yeni gelişme: Kuyumculardan önümüzdeki 4 ay için zarara uğrayabilirsiniz uyarısı!
Dolarda beklenmeyen gelişme: Doları olanın yüreğine inecek!
Türk tekstil devi konkordato ilan etti!