Kaçırılan kız arabadan atlayarak kurtuldu

Ankara'da İmrahor Vadisi’ne önceki gece arabada sevgilisi Züleyha B. ile birlikte alkol kullanan , Yasin B., 50’li yaşlarında bir kişinin önce sözlü, sonra silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırganın ''''Siz burada alkol...

Ankara'da İmrahor Vadisi’ne önceki gece arabada sevgilisi Züleyha B. ile birlikte alkol kullanan , Yasin B., 50’li yaşlarında bir kişinin önce sözlü, sonra silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırganın ''''Siz burada alkol mü içiyorsunuz? ’’ dedikten sonra pompalı tüfekle ateş açması üzerine Yasin B. olay yerinde hayatını kaybetmişti. Ardından aracı gasp eden saldırgan, Züleyha B.’yı kaçırmaya çalıştı. Züleyha B. araç seyir halindeyken araçtan atlayarak kurtuldu.

Çevrede bulunan gençler, araçtan atlayan Züelayha B.’nin '''' Yardım edin ’’ diye bağırması üzerine yaralanan kadına yardıma geldi. Gençlerin yardımıyla karakola giden Züelayha B. şikayetçi oldu. Bunun üzerine polis ekipleri geniş bir arama başlattı.

KORKULU ANLARI ANLATTI
Yaralı kadını karakola götüren gençler DHA’ya yaşananları şöyle anlattı: Bir grup arkadaşı ile parkta otururken, Züleyha B.'nin araçtan atladığını söyleyen görgü tanığı, "Yardım edin' dedi. Bizde hemen yanına gittik. Araçtan atladığı için kadının her yeri kanıyordu. Hüngür hüngür ağlıyordu. 'Saldırganın üstü başı pislik içindeydi' dedi. Arabaya yaklaştı ben arkadaşıma 'inme dedim indi ve bir el silah sesi duydum' dedi. Saldırgan elinde çanta ile geziyormuş. Biz kadını yaya olarak en yakın karakola götürdük. Bizde inanmadık tabi ama sabah haberlerde İmrahorda ölü haberini duyunca şaşırdık" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı
"Adana'da 20 Yıl 7 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı"