KADES ihbarına giden polise saldırı, 4 polis yaralı 3 şüpheli gözaltında

BEYOĞLU'nda, Kadın Destek Uygulaması (KADES) suç duyurusuna giden polisler, kız arkadaşını dövüp kaçmaya çalışan kişinin saldırısına uğradı.

BEYOĞLU'nda, Kadın Destek Uygulaması (KADES) suç duyurusuna giden polisler, kız arkadaşını dövüp kaçmaya çalışan kişinin saldırısına uğradı. Tehdit ve hakaretlerde bulunarak 2 polisi yaralayan şüpheli gözaltına alındığı sırada arbede yaşandı. Şüphelinin gözaltına alınmasını engellemeye çalışan arkadaşı ve onun babası da 2 polisi yaraladı. 4 polisin yaralandığı olayın peşinden 3 şahıs gözaltına alındı.

Kocatepe Mahallesi'nde dün saat 12.00 sıralarında, KADES'e gelen suç duyurusu üstüne, bildirilen adrese giden polis ekibi, yabancı uyruklu Z.Z adlı kadının, adam arkadaşı A.A. tarafınca darp edildiğini tespit etti.

Kaçmak için bir binanın çatısına çıkan A.A., polis ekibi tarafınca kısa sürede yakalandı. Gözaltı işlemi esnasında direnerek, tehdit ve hakaret eden şüpheli, kelepçe takılırken kafa atarak iki polis memuruna kafa atarak yaraladı. A.A., desteğe gelen öteki polis ekibinin yardımıyla gözaltına alındı. Şüpheli, polis otosuna götürülürken bu kez de arkadaşı O.F. ile arkadaşının babası S.C. polisi engellemeye çalıştı. Bu sırada yaşanmış olan arbedede 2 polis memuru daha yaralandı.  Polis ekipleri saldırgan baba ile oğlunu güçlükle denetim ederek gözaltına aldı.Hastanede tedavileri meydana getirilen 4 polis darp raporu alarak, kendilerine hücum eden 3 kişiden şikayetçi oldu. Şüpheliler hakkında, 'Mukavemet, hakaret, görevli memura görevini yaptırmama ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanununa muhalefet' suçlarından işlem yapılmış oldu. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin peşinden adliyeye sevk edildi.
- İstanbul

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

En tehlikeli 4 burç!
"Akşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız"
Erdoğan, saldırıya maruz kalan öğretmene telefon açtı
İYİ Parti'nin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi
Dünyada ilk! Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor!