Kadıköy Belediyesi Denizleri anacak

Kadıköy Belediyesi ile Deniz Gezmiş Bağımsızlık ve Özgürlük Vakfı’nın birlikte düzenlediği etkinlikle Denizler anılacak.Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde 6 Mayıs Pazar günü saat 20:45’de gerçekleşecek...


Kadıköy Belediyesi ile Deniz Gezmiş Bağımsızlık ve Özgürlük Vakfı’nın birlikte düzenlediği etkinlikle Denizler anılacak.

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde 6 Mayıs Pazar günü saat 20:45’de gerçekleşecek anma, tiyatro ve sinema oyuncusu Rutkay Aziz’in şiir dinletisiyle başlayacak. Sunuculuğunu Levent Üzümcü’nün yapacağı gecede Nebil Özgentürk’ün hazırladığı “Denizlere Ağıt, Babalar ve Oğullar'' adlı belgesel gösterilecek. Gösterimin ardından Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan başta olmak üzere döneme damgasını vuran 68 kuşağının anlatılacağı bir söyleşi gerçekleşecek. 

Söyleşiye; Deniz Gezmiş’in abisi Bora Gezmiş, kardeşi Hamdi Gezmiş, yoldaşı Hacı Tonak, Ressam Bedri Baykam ve 68'liler Birliği Vakfı Eski Dönem Yöneticisi Ali Işık konuşmacı olarak katılacak. Konuşmacılar o dönemle ilgili siyasi gözlemlerini, anılarını ve üç fidanın bilinmeyen yönlerini izleyicilerle paylaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Taksim Meydanı, kitlesel eylemlere, art niyetli marjinal gruplara açık değil"
Ankara ve İç Bölgelerde Beklenmedik Şiddetli Yağışlar Sel Felaketine Yol Açtı
Nisan ayının en ucuz otomobilleri: O sedan model Türkiye'de kapış kapış satıldı
İsrail polisini bıçaklayan Türk vatandaşı öldürüldü
Endonezya'da yanardağ patlaması yaşandı: En yüksek seviye alarm verildi