Kadıköy’de Dehşet! Çinli Turist Çığlıklarıyla Kurtuldu

Kadıköy’de Çinli turist Pu W.’ye yönelik cinsel saldırı, çevredeki esnafların yardımıyla engellendi. Saldırgan Murat B., "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan 12 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

Kadıköy'de gerçekleşen cinsel saldırı olayı, çevredeki esnafların hızlı müdahalesi sayesinde korkunç bir sonla bitmeden engellendi. Çinli turist Pu W., sokak ortasında tanımadığı bir adamın saldırısına uğradı. Saldırgan Murat B., "Nitelikli cinsel saldırı" suçlamasıyla 12 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

18 Nisan 2024 günü, tatil için Türkiye’ye gelen Çinli turist Pu W., Kadıköy sokaklarında yürürken, Murat B. ile karşılaştı. Tanışmak amacıyla yaklaştığını söyleyen Murat B., genç kadının teklifini reddetmesine rağmen peşini bırakmadı. Israrla takip etmeye devam eden saldırgan, bir süre sonra kadına aniden saldırdı.

ÇIĞLIKLARLA YARDIM İSTEDİ

Murat B., Pu W.'yi yere düşürerek cinsel saldırıya teşebbüs etti. Genç kadının ağzını kapatıp vücuduna dokunmaya başladı. Panikleyen Pu W., çığlık atarak yardım çağırdı. Kadının çığlıklarını duyan çevredeki esnaf ve vatandaşlar, hızla olay yerine gelerek müdahale etti. Saldırgan kaçmaya çalışsa da çevredekiler tarafından yakalanıp polise teslim edildi.

12 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE YARGILANIYOR

Gözaltına alınan Murat B., ifadesinde alkollü olduğunu ve olay anını hatırlamadığını iddia etti. Ancak savcılık, genç kadına yönelik cinsel saldırı teşebbüsünü ve fiziki temasını delillerle ortaya koydu. Bu tespitler doğrultusunda Murat B. hakkında "Nitelikli cinsel saldırı" suçlamasıyla 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

SOKAK GÜVENLİĞİ YENİDEN GÜNDEMDE

Kadıköy’de yaşanan bu olay, sokak güvenliğine dair endişeleri yeniden gündeme taşıdı. Çevredeki esnafın hızlı müdahalesi sayesinde büyük bir trajedinin önüne geçildi. Esnafın yardımı sayesinde kurtulan Pu W., saldırganın yargılanmasını beklerken, bu tür olaylara karşı alınması gereken önlemler bir kez daha tartışılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.