Kadıköy'de Dubai çikolatası için metrelerce kuyruk oluştu!

Kadıköy’de bir işletme, son dönemde popüler olan Dubai çikolatasını satışa sununca metrelerce uzayan kuyruklar oluştu. Sosyal medyada ilgi gören çikolatayı denemek isteyenler sıraya girdi. İşletme sahibi, "İnsanlar artık küçük zevklerle mutlu olmayı tercih ediyor" dedi.

Kadıköy'deki bir işletme, son dönemde popüler olan Dubai çikolatasını satışa sundu ve çikolata meraklıları uzun kuyruklar oluşturdu. İşletmenin önünde metrelerce uzayan kuyruk, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

'MERAK EDİP DENEMEK İSTEDİK'


Arkadaşlarıyla birlikte sırada bekleyen Hakan Göktuğ, "Sosyal medyada gördük ve ilgimizi çekti. Çikolatanın görünüşü oldukça güzeldi. Şimdi denemek için sıra bekliyoruz. İnsanlar genelde sosyal medyada karşılaştıkları şeyleri merak edip deneyimlemek istiyorlar," dedi.

'ÇİKOLATA İLE MUTLULUK ARIYORLAR'


İşletme sahibi Levent Yüksel ise, "Dubai'de bir influencer bu çikolatayı tanıttı, ben de dikkatimi çektiği için kızımı Dubai'ye gönderdim ve birkaç örnek aldırdık. Çikolatanın içinde tahin, fıstık, beyaz çikolata ve kabuk çikolata olduğunu tespit ettik. Bir ay süren çalışma sonucunda bu lezzeti ürettik. Günümüzde insanlar ev veya otomobil yerine küçük zevklerle mutlu olmayı tercih ediyorlar ve çikolata bu mutluluğun bir parçası," ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.