Kadıköy'de Felaket Yaşandı: Torununu Kurtaran Kadın Tramvayın Altında Kaldı!

Kadıköy'de 4 yaşındaki torununu, tramvayın altında kalmaktan son anda kurtaran İlgün Çölege tramvayın altında kaldı. Ağır yaralanan kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bahariye Caddesi'nde akşam saatlerinde yaşanan acı olay, 64 yaşındaki İlgün Çölege ile 4 yaşındaki torunu Adem Ç. arasında gerçekleşti. İddialara göre, ikili cadde üzerinde yürürken, Adem Ç. aniden tramvay yoluna girdi. Bu tehlikeli durumu fark eden İlgün Çölege, torununu tramvayın altında kalmaktan son anda kurtardı, ancak kendisi tramvayın altında kaldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olayın ardından çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, tramvayın altında kalan İlgün Çölege'yi kurtarmak için çalışma başlattı. Kadın, sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Çölege maalesef hayatını kaybetti.

İlgün Çölege'nin torunu ise olaydan hafif yaralı olarak kurtuldu. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri de olay yerinde detaylı bir çalışma yaptı. Bu trajik olay, bölgede derin bir üzüntü ve endişe yarattı. Torununun kurtulmasının sevinciyle birlikte, İlgün Çölege'nin kaybı toplumda büyük bir üzüntüye neden oldu. Olay, yetkililerin dikkatini yaya güvenliği ve tramvay yollarının korunması konusunda artan öneme çekti.

Yaşananları anlatan Ayhan Erek, "Tramvay gelirken çocuk aniden tramvayın yoluna fırladı. Bunu gören babaanne, çocuğu itti. Kendini kurtaramadı. Tramvayın altında 4-5 metre sürüklendi. Sonra tramvay durdu. Ambulans geldi. Torunu hafifti. Çocuk hafifti. Tramvayın altında kalmadı" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Taşıyıcı annelik nedir? Yasal mıdır?
Antalya'da Köpek Kavgası Kanlı Bitti: Orhan S. Otomobilin Arkasına Bağlanıp Sürüklendi
Kahramanmaraş'ta Mobilya Fabrikasında Yıldırım Yangını: 30 Milyon Liralık Zarar!
Edirne'de 112'ye Gelen Çağrıların %58'i Gereksiz: Asılsız İhbarlar Acil Durumları Tehlikeye Atıyor
Türkiye, Gazze'ye 52 bin ton yardım gönderdi: Yardım listesinde birinci sırada