Kadıköy'de Öğrenci Servisi Kaçırıldı: Polis Şüpheliyi Arıyor

İstanbul Kadıköy'de sabah saatlerinde yaşanan olayda, öğrenci servisi kırmızı ışıkta durduğu sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından kaçırıldı. Şoför, araçtan inip lastik kontrolü yaparken şüpheli araca binerek içinde 11 öğrenci ve hostesin bulunduğu servisi kaçırdı.

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Zühtüpaşa Mahallesi'nde sabah saatlerinde yaşanan olay, iddialara göre şu şekilde gerçekleşti:

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun aktardığına göre, özel bir okula ait servis aracı, Tuzla'daki bir ilkokula öğrenci taşırken kırmızı ışıkta durdu. Bu sırada cama tıklayan bir kişi, şoföre "Arka lastiğin patladı, bir inip bakar mısın?" diye seslendi. Şoför, araçtan iner inmez, kimliği belirsiz kişi araca binerek içinde 11 öğrenci ve hostesin bulunduğu servis aracını kaçırdı.

Ne yapacağını bilemeyen şoför, çevredekilerden yardım istedi. Bir motosikletin arkasına atlayarak servis aracının peşine düştü, ancak kaçan aracı yakalayamadı. Hemen durumu polise bildirdi.

İstanbul polisi, olayı inceledikten sonra aracın Göztepe civarında öğrenci ve hostesi bıraktığını belirledi. Öğrencilerin ve hostesin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaçırılan araç ise terk edilmiş halde Pendik'te bulundu.

Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Arka Sokaklar Kadrosuna Bir Yıldız Oyuncu Daha!
Pelle Duveblad: Irak'tan Bisikletle Diyarbakır'a Unutulmaz Bir Yolculuk
Kripto para borsası çöktü, ancak müşterileri paralarını fazlasıyla geri alacak!
Benzin İstasyonunda Son Anda Faciadan Dönüldü: Takla Atan Araç Büyük Felaketi Önledi!
Tiktok'tan Gelirini Sağlıyor! Avrupa Yakası ile adını duyurmuştu!