Kadıköy'de trafik magandaları kaos yarattı: ceza yağdı

Kadıköy'de D-100 Karayolu'nda makas atarak ilerleyen iki aracın sosyal medyada büyük tepki toplayan görüntüleri, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. İki sürücü, görüntülerin ardından gözaltına alındı. Sürücülere toplamda 41 bin 592 lira ceza kesildi.

Dün akşam saatlerinde D-100 Karayolu Göztepe Köprüsü mevkiinde gerçekleşen olayda, trafiği tehlikeye sokan ve makas atan iki sürücünün görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Görüntülerde, makas atan otomobilde bulunan bir kişinin camdan sarktığı da görülüyor.

KADIKÖY'DE TRAFİK MAGANDALARI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, görüntülerin ardından çalışma başlattı ve otomobili kullananların Y.C.H. ve F.Z. olduğunu belirledi. Yakalanan sürücülere Karayolları Trafik Kanunu'nun makas atmak maddesinden 6 bin 439'ar lira, takip mesafesine uymamak maddesinden 690'ar lira, saygısızca araç kullanmak maddesinden 690'ar lira ceza uygulandı. Y.C.H.'ye ek olarak sürücü belgesiz olarak araç kullanmak ve kullandırmak maddesinden 25 bin 954 lira ceza kesildi. İki sürücüye toplamda 41 bin 592 lira idari para cezası uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Pelle Duveblad: Irak'tan Bisikletle Diyarbakır'a Unutulmaz Bir Yolculuk
Kripto para borsası çöktü, ancak müşterileri paralarını fazlasıyla geri alacak!
Benzin İstasyonunda Son Anda Faciadan Dönüldü: Takla Atan Araç Büyük Felaketi Önledi!
Tiktok'tan Gelirini Sağlıyor! Avrupa Yakası ile adını duyurmuştu!
Müzisyen Kalben serbest bırakıldı