Kadıköy'de yolcu terörü: Taksi ücretini ödemeyen yolcu taksiciyi tekmeledi

İstanbul Kadıköy'de yaşanan taksi ücreti anlaşmazlığındaki gerilim! Taksi şoförü müşterisini cep telefonuyla görüntüleyerek, ücretini almak isterken yaşanan olay, kameralara yansıdı. Detayları inceleyin, şoför ve yolcu arasındaki tartışmanın seyrini keşfedin.

Kadıköy'de meydana gelen olayda, bir ticari taksi şoförü ile müşterisi arasında yaşanan tartışma kameralara yansıdı. İddialara göre, müşteri varış noktasına ulaştığında taksi ücretini ödemeden inerek şoförle anlaşmazlığa düştü.

Taksi şoförü Ahmet Hakan Dinçer, ücret konusunda yaşanan sorunu çözmeye çalışsa da başarılı olamayınca cep telefonunu çıkararak müşteriyi görüntülemeye başladı. Dinçer, ücretini ödemeyen müşteriye, "Taksimetre ücretini öder misin? Bunu yayınlayacağım." şeklinde tepki gösterdi.

Müşteri ise karşı hamlede bulunarak, "Telefonu kapat, sil; ödeyeceğim." diyerek şoföre tekme atmaya kalkıştı. Şoför videoyu silmeyeceğini, polise şikayet edeceğini belirtince olanlar oldu ve öfkeli yolcu, şoföre küfür etmeye başladı.

Olay, taksi şoförü Ahmet Hakan Dinçer tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yaşanan anlar, Kadıköy'de taksi ücreti konusundaki bir anlaşmazlığın nasıl gerilimli bir hale dönüştüğünü gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Kadın cinayetleri bitmiyor! Manisa'da 3 çocuk annesi katledildi
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Toplandı: 'Trolleşme' Tehlikesine Dikkat!
MSB Basın Toplantısı: F-16 Tedarik Süreci ve Terörle Mücadelede Güncel Gelişmeler
Öğretmenler dikkat: İl içi yer değiştirme başvuruları başlıyor!
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Yayman: "Tiktok Türkiye'de yasaklanabilir"