Kadıköy’deki Suruç eyleminde gözaltına alınanlar serbest bırakıldı

Suruç Katliamı’nda yaşamını yitirenleri anmak için İstanbul Kadıköy’de yapılmak istenen eyleme müdahale eden polis, 23 kişiyi gözaltına almıştı. Göz altına alınan 23 kişi, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güvenlik...

Suruç Katliamı’nda yaşamını yitirenleri anmak için İstanbul Kadıköy’de yapılmak istenen eyleme müdahale eden polis, 23 kişiyi gözaltına almıştı. Göz altına alınan 23 kişi, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güvenlik Şube'de ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Urfa’nın Suruç ilçesindeki Amara Kültür Merkezi’nde 20 Temmuz 2015 tarihinde IŞİD’in canlı bomba saldırısı sonucu yaşamını yitiren 33 genci anmak için İstanbul Kadıköy’de yürüyüş yapılmak istendi. Yürüyüşe müdahale eden polis 23 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında Suruç Katliamı’ndan yaralı kurutulan Çağla Seven ile ESP’nin Eş Genel Başkanı Şahin Tümüklü ve Eş Genel Başkan Yardımcısı Ebru Yiğit de vardı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri tamamlanan 23 kişi, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolü yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Kılıçdaroğlu emekçilere Taksim çağrısında bulundu
"İsrail devleti sorumsuz delilerin rehinesi haline geldi"
"Taksim miting yeri değil"
Özel ve Erdoğan o tarihte görüşecek!
“2024’de madenciliğe 106 milyar lira kamu yatırımı yapılması hedefleniyor”