Kadın cezaevinde iki kadını taciz eden transseksüel mahkuma ömür boyu hapis

İngiltere, Adalet Bakanlığı''nın, geçen yıl mahkumların ''tanımladıkları cinsiyete göre'' muamele görme hakkı vermesini tartışıyor.

Kadın cezaevinde kadın tutuklulara cinsel tacizde bulunan ve hapishaneye girmeden önce iki kadına tecavüz ettiği ortaya çıkan transseksüel mahkum Karen White, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Karen White, hırsızlık suçundan 2017 yılında cezaevine kondu. 52 yaşındaki Karen White, İngiltere Adalet Bakanlığı'nın, 2017 Ocak ayında yürürlüğe soktuğu “transseksüel mahkumların bakımı ve yönetimi” politikası, mahkumların 'kendini tanımlamaları' ve 'tanımladıkları cinsiyete göre' muamele görme hakkı vermesinden yararlanan Karen White, kadın cezaevini seçti. New Hall Hapishanesi Wakefield'de tutuklulara taciz iddiaları sonrası, White, iki kadına cinsel tacizde bulunduğunu kabul etti.  

Polis, Karen White’ın geçmişini araştırmaya başladığında cezaevine girmeden önce 2013 ve 2016 yıllarında iki ayrı kadına daha tecavüz ettiği ortaya çıktı. Mahkeme Karen White’ı ömür boyu hapis cezasına çarptırdı.

Dolgu sütyen, elbise ve perukla dolaştı

Polis araştırmasında, Karen white’ın hayat hikayesinde çok çarpıcı bilgiler elde etti.

Karen White, 1966'da Stephen Terence Wood olarak doğmuş. 2001 yılında ilkokul çağındaki çocuklarla yapılan uygunsuz saldırı suçundan mahkum oldu ve 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.

2003 yılında, hapisten çıktıktan sonra adını değiştirip kendisini David Thompson olarak adlandırdı
ve Yorkshire'daki Mytholmroyd köyüne taşındı. Ardından da yastıklı bir sutyen, peruk, elbise ve topuklu ayakkabı giyerek dolaşmaya başladığı ortaya çıktı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Britney Spears ve Sam Asghari'ye ne oldu?
"Gazze'nin yeniden inşası 40 milyar dolardan fazlaya mal olacak"
Gazze'deki Yeniden İnşa: UNDP'nin Uyarısı ve Al Dardari'nin Değerlendirmesi
İsrail'den BM Genel Sekreteri'ne Sert Tepki: Gazze'deki Toplu Mezarlar Açıklamasını Reddediyor
Sırbistan'da Yeni Bir Hükümet Kuruldu!