Kadın cinayetleri bitmek bilmiyor! 66 yaşındaki adam, eşini öldürdü!

Kadın cinayetleri bitmek bilmiyor! İzmir'de 66 yaşındaki H.T., tartıştığı eşi İpek Tarhan'ı bıçaklayarak öldürdü. Çiftin Malatya'da yaşadığı ve depremden sonra İzmir'e yerleştiği öğrenildi. Cinayetin ardından H.T. gözaltına alındı..

Korkunç bir olay, akşam saatlerinde Karabağlar ilçesine bağlı Öğretmen Rasime Şeyhoğlu Sokak'ta bir evde meydana geldi. H.T. (66) ile karısı İpek Tarhan arasında çıkan tartışma, sonradan kavgaya dönüştü. Tartışmanın şiddetlenmesiyle H.T., mutfaktan aldığı bıçakla karısını bıçakladıktan sonra evden ayrıldı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, İpek Tarhan'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Karısını öldüren H.T.'nin, cinayeti polis merkezine giderek itiraf ettiği ve teslim olduğu öğrenildi. Cinayet şüphelisi koca H.T.'nin ifadesine göre, eşinin psikolojik sorunları olduğunu, tartışma sırasında kendisine saldırdığını ve bu sırada gözü dönerek karısını bıçakladığını belirttiği öğrenildi.

Çiftin, 6 Şubat'ta meydana gelen depremin ardından Malatya'dan İzmir'e yerleştikleri, iki çocukları olduğu ve birinin İstanbul'da üniversite okuduğu belirtildi. İpek Tarhan'ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

DEM Partili Ceylanpınar Belediyesi'nden T.C. ibaresi kaldırıldı
CHP’li Üsküdar Belediyesi, Medipol’ün inşaatını durdurdu
İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor
Ankara'da Yaşayan Emeklilere Müjde: ABB Hesaplara Para ve Et Yardımı Yaptı!
AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 7 milyon liralık yurt dışı gezisi