Kadın cinayetleri bitmiyor: Doktor Feray eski eşi tarafından öldürüldü

Adana'da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde doktor Feray Balkan eski eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Cinayet, Türkiye'deki kadına yönelik şiddet sorununu bir kez daha gündeme getirdi.

Adana'da yaşanan bir cinayet haberi, Türkiye'deki cinsiyet eşitsizliği ve kadına yönelik şiddet sorununu bir kez daha gündeme getirdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, doktor Feray Balkan eski eşi Seçkin Ergü tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi ve 18.30 sıralarında yaşandı. Gaziantep'te acil tıp uzmanı ve başhekim yardımcısı olarak görev yapan Balkan, annesini ziyaret etmek için Adana'daydı. Ancak annesinin evinin bulunduğu apartmanın girişinde eski eşi Ergü ile karşılaştı ve aralarında bir tartışma başladı. Tartışma sırasında Ergü, belindeki tabancayı çıkararak Balkan'a ateş etti.

Balkan, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı ve kanlar içinde yığıldı. Ergü ise olay yerinden kaçtı. Apartman sakinlerinin silah seslerini duyarak polise ihbarda bulunmasıyla sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Balkan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Ardından Balkan'ın cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Şüpheli Ergü, olay yerine yakın bir noktada polis ekiplerince yakalandı ve cinayette kullandığı değerlendirilen tabanca ile birlikte gözaltına alındı. Ergü'nün emniyetteki sorgusu ise devam ediyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!
Michael Schumacher'in Tedavi Masrafları İçin Satışlar: Formula 1 Efsanesinin Zorlu Mücadelesi