Kadın cinayetlerinde yeni bir vaka: Harun Gül'e ağırlaştırılmış müebbet!

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde eşini sokak ortasında öldüren Harun Gül, mahkeme tarafından "boşanma aşamasındaki eşine kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın ruhsatsız silah taşımaktan bir yıl hapsi de bulunuyor.

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde sokak ortasında eşini öldüren Harun Gül'ün İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı davada bugün karar duruşması yapıldı. Duruşmaya tutuklu sanık Harun Gül ile tarafların avukatları katıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı da duruşmada hazır bulundu.

CİNAYET NEDENİ CİNNET

Savunmasında olay günü cinnet geçirdiğini, üç çocuğunun mağdur olduğunu söyleyen Gül, tahliyesini talep etti. Son sözü sorulan Gül, pişmanlığını dile getirdi.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET CEZASI

Mahkeme heyeti, sanık Gül'ü "boşanma aşamasındaki eşine ve kadına karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, "ruhsatsız silah taşıma" suçundan da 1 yıl hapis cezasına çarptırdı.

CEZADA İNDİRİM YAPILMADI

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini öldüren Harun Gül'ün yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Harun Gül'e iki suçtan ağırlaştırılmış müebbet hapis ve bir yıl hapis cezası verdi. Sanığa takdiri indirim uygulanmadı.

GELECEKTEKİ RİSKLER

Sanığın cinayetten sonraki davranışlarını, ileride suç işlemekten çekinmeyeceği yönünde değerlendiren heyet, cezaya takdiri indirim uygulamadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.