Kadın düşmanı sözleriyle gündeme gelen Murat Övüç'e bir şok daha!

Kadın düşmanı sözleriyle gündeme gelen Murat Övüç’ün geçtiğimiz günlerde sahne aldığı mekanda Yeşim Salkım’a küfür etmesi sonrasında konser anlaşmalarını iptal eden mekân yönetimi, sahneye Yeşim Salkım'ı çıkartacak. Konsere kadınlar ücretsiz girebilecek.

Kadın düşmanı sözleriyle gündeme gelen Murat Övüç’ün geçtiğimiz günlerde sahne aldığı mekanda Yeşim Salkım’a küfür etmesi sonrasında tepkiler çığ gibi büyüdü. Murat Övüç’le olan konser anlaşmalarını iptal eden mekân yönetimi, 8 Ağustos’ta Yeşim Salkım konseri organize etti. Konsere, kadın misafirler ücretsiz giriş yapabilecek.

KADINA HER TÜRLÜ ŞİDDETİN KARŞISINDAYIZ

Yeşim Salkım da avukatı Merve Uçanok aracılığıyla Murat Övüç için hukuki ve cezai yollara başvuracağını açıklarken Palm Beach Lara’nın sosyal medya sayfasından yapılan basın açıklamasında “Yeşim Salkım’a yapılan saygısızlığı işletme olarak şiddetle kınıyoruz. Kadına yapılan her türlü şiddetin karşısında olma ilkemiz doğrultusunda Murat Övüç’le tüm konser anlaşmalarını iptal ettiğimizi kamuoyuna duyururuz. Yönetim olarak kendisiyle bir daha çalışmama kararı aldık. Bizim için değerli olan kadınlarımızın her zaman yanında yer alacağız” ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Bütün kiri mıknatıs gibi çeken o yöntem: Kızartmalarda işinize yarayacak!
Spotify'a 'telif' davası: ABD'de davalık oldu
Aracınıza kaynar su dökmeyi hiç denediniz mi?
Düğünde geline dolardan yapılmış pelerin taktılar!
Yapay zekanın belirlediği Mersin’in en güzel ilçesi bakın hangisi?