Kadın düşmanı yandaşa, yandaş kadın yazardan yanıt!

Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, "Sigara içen başörtülüler sanki 'Bakmayın, sizle paylaşacağım daha çok şeyim var' diyor!" diyen ilahiyat profesörü Hayrettin Karaman'a tepki gösterdi.Yazısında Hayrettin Karaman'dan...

Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, "Sigara içen başörtülüler sanki 'Bakmayın, sizle paylaşacağım daha çok şeyim var' diyor!" diyen ilahiyat profesörü Hayrettin Karaman'a tepki gösterdi.

Yazısında Hayrettin Karaman'dan "malum şahıs" olarak bahseden Karaca, "Paylaşacağım çok şey var'' ifadesinin her tarafa çekilir, omurgasız tınısı fazlasıyla endişe verici. Onca dini ilim tahsil et, profesör ol, sonra git Demet Akalın şarkılarının söz yazarlığına soyun. Allah daha büyük keder vermesin" dedi. Karaca, "Mümkünse cenette bile karşılaşmayalım" başlıklı yazısında, "Hocanın 'sırf sağlık' için o aletlere binip 'orasını burasını' belli eden hareketler yapmayı kabul edilebilir bulan başörtülü kadınlara da diyecek çok sözü olduğuna hiç kuşku yok" ifadelerine yer verdi.

Karaman, 3 Ağustos Perşembe günü yayımlanan yazısında sigara içmenin 'caiz' olmadığını söyleyerek "Ben başını örten ama göstere göstere sigara içen bir bayan gördüğümde şöyle bir intibaa kapılıyorum: Sanki farklı olanlara şunu diyor: 'Siz benim başımı örttüğüme bakmayın, benden ümidinizi kesmeyin, sizinle paylaşacağım daha çok şeyim var" demişti.

Prof. Karaman, bugünkü (6 Ağustos 2017) yazısında sözlerinin çarpıtıldığını öne sürerek "üzülenlerden helallik istediğini" söylemiş ve "Dil ve mantık bu cümlenin öyle bir manaya çekilmesine engel olduğu halde niçin yazının bütünü bırakılıyor da kast etmediğim bir mana ele alınarak gürültü koparılıyor! Acaba maksat da bu mu; yani yazının asıl amacını gölgelemek mi?" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı