Kadın tenisçilerden Nike'a 'etek' tepkisi

Wimbledon'da Nike'ın giydireceği kadın tenisçiler eteklerin fazla uçuştuğu, vücudu fazla gösterdiği ve bunun oyunlarına engel olacağından şikayet etti. Bunun üzerine Nike çareyi ürünlerini geri çağırmakta buldu.?Tasarımlar...

Wimbledon'da Nike'ın giydireceği kadın tenisçiler eteklerin fazla uçuştuğu, vücudu fazla gösterdiği ve bunun oyunlarına engel olacağından şikayet etti. Bunun üzerine Nike çareyi ürünlerini geri çağırmakta buldu.

?Tasarımlar turnuvayı düzenleyen All England Kulübü’nden organizatörlerin onayından geçse de, tenis yıldızlarının şikayetleri markaya elbiseler üzerinde değişiklik yapmaktan başka şans bırakmadı.

?İngiliz Telegraph gazetesinin aktardığına göre, Nike’dan sporculara gönderilen e-postada “Wimbledon kuralları gereği, elbiselerinizde küçük değişiklikler yapmamız gerekmektedir. Elbiseleri Nike Wimbledon Kurumu’na iade ediniz'' ifadeleri yer aldı.

Nike’ın rahatsız bulunan elbiseleri, tenisçileri kendi çözümlerini üretmeye sevk etmişti. İngiliz tenisçi Katio Boulter bir maç sırasında giydiği Nike imzalı elbiseyi, beline bir kuşak bağlayarak ''kontrol etmeye’ çalışmıştı.

Çek Cumhuriyeti’nden Lucie Hradeska da kortta rahat edebilmek için elbisesinin altına dizlerine kadar uzanan bir tayt giymişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş'ın Hücum Hattına Yeni Soluk: Montpellier'den Akor Adams Transferi!
Trabzonspor'un Kupa Kadrosunda isimler net!
Fenerbahçe Beko EuroLeague'de Monaco ile Kritik Çeyrek Final Maçına Hazırlanıyor
NBA Yarı Finalinde Timberwolves ve Knicks Büyük Galibiyetler Aldı
Aston Villa'nın Ernest Muci İsrarı: Beşiktaş'ın Kapısını Tekrar Çalacak!