Kadını takip edip taciz eden şüphelinin cezası 'ev hapsi' oldu

Eskişehir'de Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan F.A., Y.E. tarafından sokakta takip edilerek cinsel tacize uğradı. Genç kadın, apartmanına kaçarken, tacizci içeri girmeye çalıştı. F.A.'nın şikayeti üzerine Y.E. yakalandı ve ev hapsi cezası aldı. Olay anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Eskişehir'in Bahçelievler Mahallesi'nde, bir kadın sokakta takip edilip cinsel tacize uğradı. F.A., olaydan sonra evine kaçarken, Y.E. içeri girmeye çalıştı. Genç kadının şikayeti üzerine yakalanan tacizci, adliyeye sevk edilerek ev hapsi cezasına çarptırıldı. Olay anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesindeki Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan F.A., bir kişi tarafından sokakta takip edildi ve cinsel tacize uğradı. 

OLAYIN GELİŞİMİ 


F.A., yaşadığı korkunun ardından evine kaçtı. Ancak, takip eden Y.E. onu apartmanına kadar izledi ve içeri girmeye çalıştı. Başarısız olan Y.E., bir süre apartmanın önünde bekledikten sonra olay yerinden ayrıldı.

HUKUKİ SÜREÇ


F.A., durumu emniyete bildirince, apartmanın güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Y.E. evinde yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Y.E.'ye, ev hapsi cezası verildi. Genç kadının takip edilip apartmana girmeye çalışıldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.