Kadının Burnunu Kıran AKP'li İçin Olay Yaratan Cezasızlık!

Popüler rap sanatçısı Sefo’nun konserinde yaşanan olaylar, büyük tepki topladı. AKP Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer, konser sırasında bir kadının burnunu kırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. Olayın detayları, konser sonrası sosyal medyada yayılan görüntülerle gün yüzüne çıktı.

KIRŞEHIR'DE SEFO KONSERI SKANDALI: AKP’LI MELIH ÜNLÜER SERBEST BIRAKILDI

Kırşehir'de düzenlenen Kaman Ceviz Festivali'nde, Sefo konseri sırasında yaşanan bir olay, büyük yankı uyandırdı. AKP Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer, yer tartışması sonucu Fatma Banu Çoban’a saldırarak burnunun kırılmasına sebep olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Ancak Ünlüer, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olayın ardından Ünlüer, AKP'deki görevinden de uzaklaştırıldı.

13 Ekim'de gerçekleşen konser sırasında, Fatma Banu Çoban, kalabalık arasında ön taraflarda boş bir yer görünce o alana geçti. Ancak burada bir kadın, "Burası bizim yerimiz, nasıl geçersiniz?" diyerek tepki gösterdi. Bu durum üzerine Çoban, kadının kocası tarafından yumruklu bir saldırıya uğradı. Saldırının failleri arasında yer alan Melih Ünlüer'in ismi, olay sonrası medyada geniş yer buldu.

Ünlüer, gözaltına alındığında suçlamaları kabul etmedi. Fatma Banu Çoban ise, ambulansla hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Olay, kadınlara yönelik şiddetin tekrar gündeme gelmesine yol açarken, tepkiler de giderek artıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.