Kadınların gizli kamera görüntülerini çeken zanlı serbest bırakıldı!

Yalova'da fotoğraf stüdyosu sahibi İ.K, kadın müşterilerini ve çalışanlarını yerleştirdiği gizli kamerayla soyunurken videoya çekti. Emniyetteki

Yalova'da fotoğraf stüdyosu sahibi İ.K, kadın müşterilerini ve çalışanlarını yerleştirdiği gizli kamerayla soyunurken videoya çekti. Emniyetteki sorgusunun ardından görüntüleri gizlice çektiğini itiraf ettiği öğrenildi. Çektiği videoları arşivleyen zanlı, adliyeye sevk edilmesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fatih Caddesi'nde bulunan fotoğraf stüdyosunun sahibi İ.K'nın yanında çalışan ve müşteri olan kadınların, giyinip soyundukları odaya 'Gopro' isimli aksiyon kamerasını gizlice yerleştirerek görüntülerini çektiğinin ihbar edilmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü harekete çekti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri İ.K''nın evine operasyon düzenleyerek dün gece yarısı yakaladı. Ekipler iş yerinde de yaptığı aramada dijital materyallere el koyarak inceleme yapması sonucu bu zamana kadar 6 kadının görüntülerinin çekildiği belirlendi. Emniyetteki sorgusunun ardından itiraf eden sanık, adliyeye sevk edilmesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı