Kadir İnanır inme geçirdi, hastaneye kaldırıldı

Kadir İnanır, İstanbul'daki evinde inme geçirdikten sonra hastaneye götürüldü. Beyin damarında pıhtı oluştuğu belirlenen İnanır, şu anda yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor. İnanır, Jülide Kural’ın çağırdığı ambulansla Ümra Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sanatçı Kadir İnanır, bugün sabah saatlerinde Beykoz'daki evinde rahatsızlandı. Jülide Kural'ın çağırdığı ambulansla Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürülen İnanır'ı, haberi alan yakınları ve yeğeni Levent İnanır hastanede karşıladı. Beyin damarında pıhtı atması nedeniyle yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Levent İnanır, durumunun ciddiyetine rağmen hayati tehlikesinin olmadığını belirtti. İnanır'ın beyin damarında oluşan pıhtının alınması için operasyon geçireceği bildirilirken, doktorların zamanında müdahale etmesiyle olumlu bir sonuç alınması umuluyor.

Levent İnanır, yaşanan durumu "emboli yani pıhtı atması" olarak tanımlayarak, İnanır'ın şoförü tarafından bilgilendirildiğini ve hemen hastaneye giderek gerekli müdahalenin yapıldığını belirtti. Hastanede yapılacak olan operasyonun ameliyat olmadığını, sadece pıhtının alınacağını ifade etti.

‘HAYATİ TEHLİKESİ YOK’

Kadir İnanır’ın sağlık durumu ile ilgili konuşan Levent İnanır, "Tıp tabiriyle emboli yani pıhtı atması oldu beyinde. Operasyonda doktorlar. Zamanında müdahale ettiler sağ olsunlar. Hayati tehlikesi kesinlikle yok zaten. Belki araz kalabilir dediler fakat erken müdahale olduğu için. İyi olacak diye düşünüyoruz. Şoförü aradı beni ‘hastaneye geçiyoruz’ dedi. Kendi doktorlarını aradım onlar da geldiler sağ olsunlar. Hastane de zaten gerekli müdahaleyi yaptı. Ambulansı arayan onu buraya getiren Jülide hanım. Ameliyat değil, pıhtı var o pıhtıyı alıyorlar. " dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor
Ankara'da Yaşayan Emeklilere Müjde: ABB Hesaplara Para ve Et Yardımı Yaptı!
AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 7 milyon liralık yurt dışı gezisi
‘Belediye yerine çöken TÜGVA’yı çıkardık’
İzmir Su Kaynaklarında Endişe Verici Düşüş! İZSU'dan Uyarı: Su Tasarrufu Şimdi Daha Önemli!