Kadir İnanır'dan sevindiren haber

Kadir İnanır’ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Uzun süredir hastanede tedavi gören usta sanatçının yaşam arkadaşı Jülide Kural, İnanır’ın önümüzdeki hafta taburcu olacağını duyurdu. 75 yaşındaki sanatçı, tedavi sürecinin her geçen gün iyiye gittiğini ve sinemayı özlediğini belirtti.

Yeşilçam’ın usta ismi Kadir İnanır’ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Uzun süredir hastanede tedavi gören İnanır’ın yaşam arkadaşı Jülide Kural, ünlü sanatçının yakında taburcu olacağını duyurdu. Kural, "Kadir daha iyiye gidiyor. Önümüzdeki hafta eve çıkma planımız var. Ancak fizik tedaviye devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

Kadir İnanır, 24 Mart’ta evinde beyin damarına pıhtı atması nedeniyle acil olarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Tedavisi iyi giden sanatçı, 4 aylık yoğun bakım sürecinin ardından önce normal bir odaya alınmış, ardından taburcu olmuştu. Ancak Temmuz ayında akciğer enfeksiyonu nedeniyle Koç Üniversitesi Hastanesi’nde yeniden tedavi altına alınmıştı.

Hürriyet'in haberine göre, 75 yaşındaki sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi veren Jülide Kural, tedavi sürecinin her geçen gün daha iyiye gittiğini belirtti. Kural, "Kadir yaşamla bağlarını güçlü tutuyor; memleket meselelerini kaygıyla ama umutla takip ediyor. Eskisi gibi kızıyor, ama o güzel gülümsemesini bizden sakınmıyor. Sinemayı özlüyor, hem de çok özlüyor," ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.