Kadir İnanır'ın acı günü! Aldığı haberle yıkıldı

Kadir İnanır, geçirdiği felç sonrası hastanede tedavi görürken, ablası Elmas Bakar’ın vefat haberiyle yıkıldı. İnanır, iki yıl önce başka bir ablasını da kaybetmişti. Elmas Bakar’ın cenazesi, 2 Ekim 2024’te Ataköy 5. Kısım Camii'nde düzenlendi ve Ayazağa Mezarlığı’na defnedildi.

Kadir İnanır, geçirdiği felç sonrası hastanede tedavi görürken, bir acı haberle sarsıldı. İki yıl önce Zinnet İsmailoğlu'nu kaybeden ünlü sanatçının, bu kez ablası Elmas Bakar’ın vefatı, ona derin bir yas yaşattı. Elmas Bakar, 2 Ekim 2024’te Ataköy 5. Kısım Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Kadir İnanır, yaşamının en zor dönemlerinden birini yaşıyor. Beyin pıhtı atması sonucu geçirdiği felç nedeniyle aylardır hastanede tedavi gören İnanır, aldığı ölüm haberiyle derin bir üzüntü yaşadı.

Ünlü sanatçının sağlık durumu merakla takip edilirken, ablası Elmas Bakar’ın vefatı, onu derinden etkiledi. Kadir İnanır, daha önce de iki yıl önce Zinnet İsmailoğlu adlı ablasını kaybetmişti.

Elmas Bakar’ın cenaze töreni, 2 Ekim 2024 Çarşamba günü Ataköy 5. Kısım Camii'nde ikindi namazının ardından gerçekleştirildi. Tören sonrası, Elmas Bakar Ayazağa Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze sırasında, Bakar’ın eşi Cemal Bakar ve çocukları Osman, Murat ve Gülay Bakar yalnız bırakılmadı. Bu süreçte Kadir İnanır’a birçok taziye mesajı ulaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.