Kadir İnanır'ın Durumu Nasıl?

Usta oyuncu Kadir İnanır'dan gelişme var! Usta oyuncunun sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Fahrettin Koca açıkladı! Durumu iyiye mi gidiyor? Kadir İnanır yoğun bakımdan çıktı mı? İşte o ayrıntılar..

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır, 24 Mart Pazar günü Beykoz'daki evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Necdet Sağlam, "İletişim kurmasını ve cevap vermesini biliyor."

OYUNCUNUN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILDI!

İmraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, "Farkındaydı ve mesajlara gülümseyerek cevap verdi." Sağlam, şunları söyledi: "İletişim kurabiliyor, cevap verebiliyor. "Konuşmada sıkıntı olmayacak ama artık konuşmaktan yoruldu" dedi.

Koca'dan açıklama
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçının sağlık durumunu sosyal medya hesabından paylaştı.

BAKAN KOCA ŞU İFADELERİ KULLANDI!

"Mart ayında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine 24. Pazar günü getirilen Kadir İnanır, beyin bloğunun ardından uyuşturularak yoğun bakım ünitesinde tutuldu. Damar açıldı efendim. İnanır bugün saat 20.00'de uyandı ancak vücudu artık dayanamadığı için entübasyon rejiminden çıkarılamadı.Motor hareketleri başlayan ve genel durumu düzelen hastanın tedavisine yoğun bakımda devam ediyoruz. Uyanış süreci devam ediyor. Umarım bir an önce iyileşirsin."

NE OLDU?

Sanatçı Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, bu sabah felç geçiren İnanır, baygın halde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede beyin ve manyetik rezonans görüntüleme yapılan sanatçı acil servise kaldırıldı. kesme Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Tıkalı beyin damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınarak entübe ve sakinleştirici verilmesine karar verildi." Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam da İnanır'ın operasyonunun başarılı geçtiğini açıklayarak, "Yoğun bakımda, durumu stabil" dedi. Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır ise doktorların zamanında müdahale ettiğini, hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.