Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu: Başhekimden Son Açıklamalar

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi , Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. İnanır, ciddi bir travma geçirdi. Beyin ve akciğer ameliyatları öncesi akciğer enfeksiyonu yaşadı. Şu anda yoğun bakımda, tedavisi devam ediyor.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi , ünlü oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında güncel bilgileri paylaştı. İnanır, geçirdiği ciddi travmanın ardından beyin ve akciğer ameliyatları geçirmiş, son 3 ay içinde akciğer enfeksiyonu geçirmiş ve kronik sigara içicisi olduğu belirtilmiş. Şu an yoğun bakımda olan İnanır'ın sağlık durumu takip altında ve tedavisi devam ediyor.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi , Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.Başhekim, Kadir İnanır'ın ciddi bir travma geçirdiğini belirtti ve daha önce beyin ve akciğer ameliyatı geçirdiğini, 3 ay önce akciğer enfeksiyonu yaşadığını ve kronik bir sigara içicisi olduğunu aktardı. İyileşme sürecinin devam ettiğini ve fizik tedavi gördüğünü ifade eden Başhekim, sağ tarafında felç olduğunu ancak şu anda sağ tarafında hareketlenme olduğunu ve akciğerle ilgili sıkıntıları bulunduğunu açıkladı. Antibiyotik tedavisine başlandığını belirten Başhekim, durumun ciddi olmadığını ancak önlem amaçlı tedavi uygulandığını söyledi. Kadir İnanır'ın şu an entübe olmadığını ve iletişim kurabildiğini belirten Sağlam, fizik tedavi sürecinin devam edeceğini ve yoğun bakımda olduğunu vurguladı. Konuşma sürecinin ilerleyen zamanlarda beklenildiğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

MSB Basın Toplantısı: F-16 Tedarik Süreci ve Terörle Mücadelede Güncel Gelişmeler
Öğretmenler dikkat: İl içi yer değiştirme başvuruları başlıyor!
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Yayman: "Tiktok Türkiye'de yasaklanabilir"
İliç'teki Maden Heyelanı: TBMM Komisyonu İncelemeleri Sürdürüyor
Huawei'nin Yapay Zeka Destekli Veri Depolama Çözümleri Türkiye'de Yatırımı Artırıyor