Kadir İnanır’ın Sağlık Durumunda Endişe Verici Gelişme

Kadir İnanır’dan Üzücü Gelişme: Yeşilçam’ın usta ismi Kadir İnanır’ın tedavisinde yeni bir sorun ortaya çıktı. Doktorlar, pıhtı atma riskine karşı tedavinin aksatılmaması gerektiğini vurguladı. Julide Kural, tedavi sürecini titizlikle yürütüyor.

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır, beyin damarında oluşan pıhtı nedeniyle entübe olmuştu. Son günlerde tedavisinde bir gelişme yaşandı. Doktorlar, İnanır’a tedavisine kesinlikle devam etmesi gerektiğini belirterek, pıhtı atma riskinin tedavi sürecini zorlaştırabileceğini açıkladı.

KADİR İNANIR'DAN ÜZÜCÜ HABER GELDİ

Yeşilçam'ın ve Türk sinemasının hafızalardan silinmeyen isimlerinden Kadir İnanır, geçtiğimiz aylarda beyin damarına atan pıhtı sebebiyle entübe edilmişti. Bu üzücü gelişme, sevenlerini ve hayranlarını derinden sarsmıştı.

O zamandan beri, İnanır’ın sağlık durumu hakkında sık sık bilgi veren kız arkadaşı Julide Kural ve yeğeni Levent İnanır, dayısının tedavisinin sürdüğünü ve genel olarak bir sorun olmadığını duyurmuştu.

Ancak, son günlerde İnanır’ın sağlık durumu ile ilgili üzücü bir gelişme yaşandı. İddiaya göre, doktorlar İnanır’a "kesinlikle tedavisini aksatmaması" gerektiğini belirterek, yeniden pıhtı atması durumunda tedavi sürecinin çok daha zor olacağı uyarısında bulundu. Julide Kural’ın, doktorların talimatlarına uygun şekilde İnanır’ın tedavisini adım adım yönettiği ve sürecin dikkatli bir şekilde takip edildiği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.