'Kadrolu tehditçi' Cem Küçük: Aydın Doğan ve Ahmet Hakan da tutuklanacak

AKP'ye yakın Star gazetesinin tehditçi yazarı Cem Küçük, Doğan Holding Ankara temsilcisi Barbaros Muratoğlu'nun gözaltına alınması sonrası Ahmet Hakan'ı işaret ederek "2013-16 arası bilerek ve isteyerek FETÖ ile işbirliği...

AKP'ye yakın Star gazetesinin tehditçi yazarı Cem Küçük, Doğan Holding Ankara temsilcisi Barbaros Muratoğlu'nun gözaltına alınması sonrası Ahmet Hakan'ı işaret ederek "2013-16 arası bilerek ve isteyerek FETÖ ile işbirliği yapmayın dedim hep. Dinlemediler ve tutuklanacaklar..." dedi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yapan Cem Küçük şu ifadeleri kullandı: "Aydın Doğan için geri sayım başladı. Adamı Barbaros Muratoğlu gözaltına alındı. Barbaros Muratoğlu demek Aydın Doğan demektir. Muratoğlu, Doğan'ın FETÖ işlerini yaptı 2011-16 dönemi" diyen Küçük, "Arkadaşlar basın aleminde bir dönemin sonuna yaklaşıyoruz. Medya tarihinde önemli bir dönemece girdik. Aydın Doğan'ın emrindeki diğer çomarlar da hesap verecek elbette, tıpkı Barbaros Muratoğlu gibi... 2013-16 arası bilerek ve isteyerek FETÖ ile işbirliği yapmayın dedim hep. Dinlemediler ve tutuklanacaklar... Ahmet Hakan 2013-16 arası FETÖ'ye bilerek isteyerek yardım ve yataklık ettin, dostun Barbaros gibi. Ne olacak şimdi?"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bursa'da üretilecek: Yeni Renault Duster tanıtıldı
Renault, C segmentinde rakipsiz yeni bir tam hibrit SUV modeli tanıttı!
Bu araçta uzun far kullanımı sorun olmaktan çıkıyor!
Chery'nin Nisan ayı kampanyası başladı! Çifte kampanya avantajı kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor!
Range Rover'a alternatif olarak şu Jeep modelini alın!