Kaftancıoğlu 'Ermeni soykırımı' videosunun orijinalini paylaştı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Ermeni soykırımı" konuşmasının orijinal hâlini paylaştı. Montajlı videoya tepki gösteren Kaftancıoğlu, "En iyi yaptıkları şey montaj, dublaj! Fetö’den öğrenmiş olsalar gerek" dedi.

Sabah ve Takvim, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun "Ermeni soykırımı vardır diye tutturan da yoktur diye tutturan da toplumu ve oradaki büyük acıyı görmezden gelen bir zihniyettir" sözlerinin yer aldığı videoyu montajlayarak yayımladı. Kaftancıoğlu'nu "İslam ve Türkiye düşmanlığı ile bilinen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun geçmişte Ermeni soykırımı iddialarına destek veren konuşmalar yaptığı ortaya çıktı" sözleriyle hedef aldı.

Kaftancıoğlu günlerdir trollerin sosyal medyadan paylaştığı videonun montajlanmış olduğunu belirterek videonun orijinalini paylaştı.

Kaftancıoğlu şu sözlerle tepki gösterdi:

"En iyi yaptıkları şey montaj, dublaj! Fetö’den öğrenmiş olsalar gerek ama görünen o ki onu da tam öğrenememişler:) Günlerdir siyasetçi kılığındaki trollerin paylaştığı videonun 8. ve 9. saniyesine dikkatinizi çekerim. Yalanlarınızda boğulacaksınız!"

Takvim'in Kaftancıoğlu'nu hedef aldığı haberi ve "(Ermeni soykırımı) vardır diye tutturan da" sözlerini keserek montajladığı videosu gazetenin internet sitesinde halen yayında tutuluyor.

Konuşmanın MONTAJLI hâli:

Konuşmanın ORİJİNAL hâli:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır