Kaftancıoğlu’ndan 15 Temmuz mesajı: Gerçek manada bir demokrasi bayramı olabilmesi için…

Canan Kaftancıoğlu 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili yaptığı paylaşımda, darbenin gerçek manada bir demokrasi bayramı olabilmesi için "darbenin taşlarını döşeyen, darbecilerle ortaklık eden, öyle ya da böyle darbeye vesile...

Canan Kaftancıoğlu 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili yaptığı paylaşımda, darbenin gerçek manada bir demokrasi bayramı olabilmesi için "darbenin taşlarını döşeyen, darbecilerle ortaklık eden, öyle ya da böyle darbeye vesile olan herkesin ama herkesin hukuk önünde yargılanması şarttır" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili paylaşım yaptı.

Kaftancıoğlu'nun "15 Temmuz’da katledilen ve yaralanan tüm masumların acısını yüreğimde hissettiğim için adalet sadece adalet diyorum daima" dediği paylaşım şu şekilde:

"Halkın iradesine karşı yapılan ve sayısız masum insanı öldüren, yaralayan bir şekliyle etkileyen her durum darbedir. 15 Temmuz darbe gününün ise gerçek manada bir demokrasi bayramı olabilmesi için darbenin taşlarını döşeyen, darbecilerle ortaklık eden, öyle ya da böyle darbeye vesile olan herkesin ama herkesin hukuk önünde yargılanması şarttır. 15 Temmuz’da katledilen ve yaralanan tüm masumların acısını yüreğimde hissettiğim için adalet sadece adalet diyorum daima. Acıyı olabildiğince sağaltan yüzleşebilmeyi sağlayan tek şey adalettir çünkü."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel'den İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'na tebrik mesajı geldi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan 'ara zam' sorusuna yanıt
"Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"
İmamoğlu ve Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik mesajı gönderdiler
"Ayrıca Meral Akşener çok değerli bir insan"